Bästa SVA 545-laddningen i Modern Warfare 3

Den bästa SVA-545-laddningen i MW3 kommer att hjälpa dig att dominera nästan alla engagemang du sprintar in i. Den har en ganska solid eldhastighet, liksom riktigt stark rörlighet och hantering. Jag använde den ganska mycket när jag skrev min Modern Warfare 3-recension, särskilt under de tidigaste timmarna – innan jag låste upp den bästa MCW-laddningen på spelarrang 44. Medan du kämpar dig uppåt kommer du sannolikt att upptäcka att SVA-545 är ett av de bästa attackgevären i MW3, på grund av att det inte bara låses upp tidigt på nivå 4, utan det har den här coola egenheten där de två första rundorna avfyras nästan samtidigt – så om du kan få igång en tap-fire-rytm kommer du absolut att utplåna alla som står i vägen för dig.

Naturligtvis gör allt detta SVA-545 till en av de bästa Modern Warfare 3-pistolerna, med AR som helt dominerar det tidiga MW3-metaspelet. Så länge du parar ihop det med rätt bilagor, naturligtvis. Nedan hittar du mina tips om hur du sätter ihop den bästa MW3 SVA-545-laddningen, liksom den optimala klassinställningen för att para ihop den med i Modern Warfare 3.

Bästa SVA-545-laddningen i MW3

Bästa SVA-545-laddningen Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Munstycke: VT-7 Spitfire ljuddämpare
Pipa: STV Precision Pipa
Under pipan: XTEN-Phantom 5-handtag
Optik: Slate Reflector
Kolv: Makeev R11-kolv

Denna SVA-545-laddning är ganska äcklig, eftersom den absolut kommer att riva igenom fiender – Activision kan ha höjt TTK, men detta Assault Rifle gör sitt bästa för att helt ignorera det faktumet. Du bör investera i en kolv som Makeev R11, som ökar rörelsehastigheten och siktstabiliteten, och para ihop den med STV Precision Barrel som förbättrar kulhastigheten och räckvidden. Med det i åtanke, bry dig inte om att försöka integrera lasrar i din byggnad eftersom de kommer att vara värdelösa. Använd istället den lediga platsen för att integrera antingen Shadowstrike Suppressor eller den överlägsna VT-7 Spiritfire Suppressor i ditt bygge så att du inte kan upptäckas av radar. Ha det så kul!

Bästa SVA-545-klassen i MW3

Bästa SVA-545-laddning i Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Väst: Gunner väst
Handskar: Handskar med snabbgrepp
Utrustning: Headset med benledning

Det finns några olika sätt att ställa in din SVA-545-klass i MW3, men jag skulle rekommendera att du väljer Gunner Vest – vilket ökar din omladdningshastighet och säkerställer att du går in i spel med maximal ammunition. Detta låter dig också ta ett andra primärvapen ut på fältet, så kolla in vår bästa Striker-belastning i MW3 för en bra parning som håller dig livskraftig på alla intervall. Naturligtvis vill du också ta med dig Quick-Grip-handskar och Bone Conduction Headset, så att du snabbt kan växla mellan vapen och bättre höra inkommande fotspår och skottlossning.

Läs mer  Lords of the Fallen Umbral Lantern och Axiom dubbla världar förklarade
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.