Den bästa MCW-laddningen i Modern Warfare 3 just nu

Välj en bra MCW-laddning i Modern Warfare 3 och du kommer att upptäcka att detta Assault Rifle utan tvekan är ett av de bästa MW3-vapnen som spelet har att erbjuda just nu. Det har en blixtsnabb TTK, med vapnets mångsidighet och rörlighet som gör det till ett bra alternativ för nästan alla situationer du kan befinna dig i – från de trånga inhägnaderna i Rust till de långa siktlinjerna i Wasteland.

Grejen med den bästa MW3 MCW-laddningen är att den är perfekt inställd för tweaking, beroende på din spelstil. Jag är en ganska aggressiv spelare som flyttar fram positionerna och engagerar mig på avstånd, så jag har valt en inställning som belönar ADS och sprint-till-eld-hastigheter. Ge min MCW-belastning ett försök och ta det därifrån, men det här borde absolut få dig på rätt väg. Nedan hittar du det tillsammans med mitt val av utrustning som du kan para ihop vapnet med, och slutresultatet bör vara den bästa MCW-belastningen i Modern Warfare 3 som du kommer att hitta just nu.

Bästa MCW-belastning i MW3

Bästa MCW-laddningen i Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Munstycke: Casus Brake
Pipa: Second Line Mammoth tung pipa
Under pipan: DR-6 handstopp
Optik: MK3 Reflektor
Kolv: A90 Venom-kolv

MCW låses upp på spelarrang 44, så du måste ta dig igenom det mesta av det grundläggande progressionssystemet om du vill få det här vapnet i dina händer. När du väl har gjort det vill du börja prioritera tillbehör som minskar rekylen och förbättrar din rörlighet eller ADS-hastighet. Jag har valt Second Line Mammoth Heavy Barrel och Casus Brake för att ge den en välbehövlig boost till stabilitet och hastighet. Jag bör också flagga för att optiken är helt utbytbar, så välj det som känns bäst för dig – glöm inte att använda Modern Warfare 3 tac-stance-systemet för att byta från ditt sikte till järnsikte i närområdet också.

Bästa MCW-klassen i MW3

Bästa MCW-laddningen i Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Väst: Gunner-väst
Handskar: Kommandohandskar
Utrustning: Mission Control Comlink

Med tanke på det här vapnets enorma stoppkraft gillar jag att hålla saker ganska enkla för min bästa MCW-laddning i MW3. Du kan byta ut Gunner Vest mot Overkill Vest, men jag prioriterar hellre omladdningshastighet och rörlighet. När det gäller utrustningen väljer jag Mission Control Comlink eftersom den minskar Killstreak-kostnaden med en – vilket minskar tiden innan jag kan sätta in min Overwatch Helo, vilket alltid är tilltalande.

Läs mer  Bungie svarar på kritiken mot Lightfalls berättelse: "Vi är inte färdiga med att ge svar"
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.