Breath of the Wild Speedrunner slår spelet 50 gånger på en enda dag

En annan dag, ett annat sinne som boggling av den vilda hastighetsrunderprestationen. Den här gången lyckades någon absolut Mad Lad slå hela spelet 50 gånger på en enda dag.

Kanske överraskande genomfördes denna nya prestation av samma SpeedRunner som tidigare satte rekordet för att slå spelet på 25 minuter. Nu lyckades Player 5 göra den tiden sitt genomsnitt och springa igenom spelet 50 gånger under en 24-timmarsperiod. Du kan titta på hela strömmen, som faktiskt bara varar i knappt 23 timmar, här. (öppnar i ny flik)

Jag slog bara BOTW 50 gånger på 24 timmar 😪 Tack alla som stannade förbi och höll mig vaken för detta! pic.twitter.com/ybzxnqbez0January 15, 2023

Se mer

Player 5: s snabbaste körning klockade in 24:16, medan hans genomsnitt var 25:23 – ganska darn konsekvent. Men det som verkligen imponerar mig är hur, efter nästan 24 timmars nästan non-stop-spel, Player 5 avslutar spelet för 50: e gången och utför sitt uppdrag, bara för att lugnt ta ut sina hörlurar som inte ser mer värre ut för slitage än han var på Början på videon, en hel kalenderdag före. Inga firande eller rop av lättnad, bara ett nöjd leende. Han släpper ut en subtil gäspning, men han är chockerande cool och samlad om hela saken. Jag antar att när du gör ett namn för dig själv som slår ett spel mycket snabbt vänjer du dig hela saken så småningom.

Jag är förvånad över att efter sex år i en av de mest aktiva SpeedRunning -samhällena där ute, folk fortfarande hittar nya skivor för att bryta i andn av naturen. För att inte tala om alla de små detaljerna som fortfarande upptäcks, som den dåliga Chuchus oförmåga att simma.

Kontrollera vår zelda: tårar från Kingdom Guide för allt vi vet om den kommande uppföljaren.

Läs mer  Bästa Pokemon Scarlet och Violet Azumarill Raid Build
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.