Vilken tid släpps The Witcher säsong 2 på Netflix?

"The (Bildkredit: Netflix)

The Witcher säsong 2 är nästan här. Om du är något som vi, räknar du förmodligen ner timmarna tills du kan sluka och sluka alla åtta avsnitten av den nya säsongen på Netflix.

Men, ehh, när är The Witcher säsong 2 tillgänglig att streama? Bra fråga – och inte dum. I en tid av förladdningar och med hänsyn till tidszoner kan det vara knepigt att lista ut exakt vad som händer där du bor. Vi är här för att göra det enkelt så att du kan se de nya avsnitten så fort de landar.

När finns The Witcher säsong 2 ute på Netflix?

"The

(Bildkredit: Netflix)

The Witcher säsong 2 släpps den 17 december, nästan två hela år efter den första säsongen.

Precis som standarden på Netflix kommer alla åtta avsnitt att släppas på en gång på fredag ​​– vilket säkerställer att du har en helg fylld av häftiga godhet framför dig.

Vilken tid är The Witcher säsong 2 tillgänglig att streama?

"The

(Bildkredit: Netflix)

The Witcher säsong 2 kommer att lanseras vid midnight Pacific/3am Eastern i USA. Det är en något mer hanterbar 08:00 GMT i Storbritannien.

Till skillnad från Disney Plus finns det inget vickningsutrymme här – det kommer inte att dyka upp tidigare. Om det inte finns på huvudmålsidan, uppdatera vid tidpunkterna som anges ovan.

Om du inte är i USA eller Storbritannien, använd den här tidszonsomvandlaren (och ställ in dina larm om du behöver).

Medan du väntar på den stora dagen, läs vår djupintervju med The Witcher-rollerna och dess showrunner. Och se till att ta reda på varför Henry Cavill är angelägen om att delta i föredrag om ett TV-program Mass Effect – om förutsättningarna är de rätta.

För mer från streamern, kolla in vår kurerade samling av de bästa Netflix-serierna och de bästa Netflix-filmerna. Du kanske bara hittar din nya favorit innan året är slut.

Läs mer  Hur man tittar på Friends: The Reunion - här kan du streama specialen