Uppfinna Anna: Här är vad den riktiga Anna tycker om Netflix -serien

"Julia (Bildkredit: Netflix)

Anna Sorokin, alias den verkliga uppfinner Anna, har avslöjat sina tankar om Netflix -showen.

”Jag tror att jag är mer självmedveten om hur jag stöter på, inte hela tiden, men jag tror bara inte att jag är så modig och skamlös,” sa Sorokin till Emily Palmer i ett videoklipp journalisten Delat till sitt Tiktok -konto (öppnar i ny flik) efter att ha pratat med Sorokin för Cosmopolitan (öppnar i ny flik). ”Jag tror inte att jag beställer människor så mycket.”

Uppfinner Anna -stjärnorna Julia Garner som Anna Sorokin, en socialitbesvär som bodde i New York City som låtsades vara en tysk arvtagare vid namn Anna Delvey mellan 2013 och 2017 för att bedräga banker, hotell och rika bekanta.

Den begränsade serien är skapad av Shonda Rhimes och är baserad på New York Magazine -artikeln ”How Anna Delvey lurade New Yorks Party People” av Jessica Pressler. Anna Chlumsky spelar Vivian Kent, en fiktiv version av Pressler. Det blev Netflixs mest tittade engelska språkserie under en veckors period efter släppningen förra månaden.

Sorokin fortsatte: ”Jag fortsatte personligen för mycket länge sedan, och jag är absolut inte på samma plats, men jag påverkas också av hur världen ser mig och av vad folk tycker om mig.

”När jag föreställde mig att showen var ute, trodde jag att jag skulle vara ute, men jag är fortfarande i fängelse, så jag kan inte riktigt säga att jag har gått vidare,” sa hon. ”Det gjorde jag och det gjorde jag inte. Jag gick vidare i vissa aspekter, men i vissa andra är jag fortfarande på samma plats.”

Inventing Anna strömmar nu på Netflix. Om du redan har sett det, kolla in vår lista över de andra bästa Netflix -showen.

Emily Garbutt

  • (öppnar i ny flik)

Underhållningsförfattare

Jag är en underhållningsförfattare här på GamesRadar+och täcker allt film och TV-relaterat över den totala film- och SFX-avsnitten. Jag hjälper dig att ge dig alla de senaste nyheterna och även enstaka funktion också. Jag har tidigare skrivit för publikationer som HuffPost och I-D efter att ha fått mitt NCTJ-diplom i multimediajournalistik.

Läs mer  Witcher Season 2 trailer handlar om Geralt och YenneFer