Twitch Streamer slutför metallutrustning Solid 2 med en dansplatta

En Twitch -streamer har slutfört Metal Gear Solid 2 på mindre än nio timmar … med en PS3 -dansplatta.

Det är rätt. Variety Streamer RealkittyRawr startade det nya året genom att slutföra det andra Metal Gear Solid -spelet på normala svårigheter att spela helt med en dansplatta.

Här är det ögonblick de gjorde det, med den typ av snyggt fotarbete som skulle skämma Kevin Bacon:

YOO Jag slutförde Metal Gear Solid 2 på en dansplatta !!! något som jag trodde skulle vara omöjligt … 3 Nästa? 👀 pic.twitter.com/gls3ymv1rajanuary 11, 2023

Se mer

”Yoo Jag slutförde Metal Gear Solid 2 på en dansplatta !!! något som jag trodde skulle vara omöjligt … 3 Nästa?” De tweetade och slutade med en vidögd emoji.

”Under 9 timmar, jag tar det,” tillade de efteråt.

RealKittyRawr är inte ny för utmaningar för dansplatta; De har också slutfört alla tre av de ursprungliga Resident Evil -spelen på sin dansplatta, samt Metal Gear Solid 1 och 2. Metal Gear Solid 3 är ”Definitivt nästa”, med Bayonetta 3, Persona 3 PSP, Dead Space -remake, Castlevania DS -spel och Silent Hill 3 Speedruns planerade också.

Och Lilly är inte den enda personen som har tagit på sig bossstrider med en dyna. Såg du Missmikkaa Complete Elden Ring med en dansplatta för en controller (öppnar i ny flik)?

Missmikkaa – ja, samma Missmikkaa som slutförde spelet med bara en hand och utan att utjämna förbi Rune -nivå ett (öppnar i ny flik) – tog nyligen ner spelets tuffaste chef, Malenia, med en dansplatta som controller. Det räckte dock inte – Missmikkaa har sedan dess wowed oss ​​alla när hon slog två Malenias samtidigt (öppnar i ny flik), en som använder en controller och en annan med den ovannämnda dansplattan.

Fick du nyheterna tidigare den här veckan där Shashank Joshi, försvarsredaktör på The Economist, rapporterade att Paul Scharres bok ”Four Battlegrounds: Power in the Age of Artificial Intelligence” avslöjade att flera amerikanska marines lyckades lura ett konstgjord intelligensinriktningssystem av gömmer sig under en kartong (öppnar i ny flik).

”Du kunde höra dem fnissa hela tiden. Som Bugs Bunny i en Looney -tunes tecknad film och smyga upp på Elmer Fudd i en kartong,” läser Scharres bok och hänvisar till någon som var där vid tiden för att bevittna åtta marines försök att nå AI -inriktningssystem över 300 meter.

Läs mer  Allt behov av hastighet: De flesta eftertraktade platser för jackplatser

Håll dig uppdaterad med alla de bästa spelen som kommer att lanseras i år med vår guide till Nya Games 2023 (öppnas i ny flik) .

Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.