Steven Spielberg väger in Oscars -sändningsändringar: ”Jag hoppas att det är omvänt”

"Steven (Bildkredit: Getty Images)

Steven Spielberg har vägt in de senaste förändringarna i årets Oscars -sändning – och han hoppas att de är omvända.

”Jag håller inte med om beslutet från verkställande kommittén,” sa Spielberg till Deadline (öppnar i ny flik). ”Jag känner väldigt starkt att detta kanske är det mest samarbetsmediet i världen. Vi alla gör filmer tillsammans, vi blir en familj där ett hantverk är lika nödvändigt som nästa. Jag känner att vid Academy Awards finns det ingen ovan Linjen, det finns ingen under linjen. Alla av oss är på samma linje som ger det bästa av oss för att berätta de bästa historierna som vi möjligen kan. Och det betyder för mig att vi alla borde ha en plats vid kvällsbordet tillsammans lev klockan fem. ”

Presentationen och acceptansen av följande utmärkelser kommer att äga rum en timme före tv -ceremonin: bästa dokumentär kort, bästa filmredigering, smink och frisyr, originalpoäng, produktionsdesign, animerad kortfilm, live action kortfilm och bästa prestation i ljud . De kommer fortfarande att spelas in, men kommer att redigeras i live -sändningen.

Spielberg fortsatte: ”Alla kommer att ha sitt ögonblick i rampljuset. Alla vinnare kommer att kunna visas med sina acceptanstal, men det är idén att vi inte kan vara där. Jag hoppas att det är omvänt, men jag är inte Förväntar mig en vändning och jag är inte optimistisk för det. ”

Spielbergs senaste film, West Side Story, är uppe i sju priser vid årets Oscars, inklusive bästa bild och bästa regissör. Du kan se listan Oscars 2022 i sin helhet här.

Emily Garbutt

  • (öppnar i ny flik)

Underhållningsförfattare

Jag är en underhållningsförfattare här på GamesRadar+och täcker allt film och TV-relaterat över den totala film- och SFX-avsnitten. Jag hjälper dig att ge dig alla de senaste nyheterna och även enstaka funktion också. Jag har tidigare skrivit för publikationer som HuffPost och I-D efter att ha fått mitt NCTJ-diplom i multimediajournalistik.

Läs mer  First Fantastic Beasts 3 teaser showcases a magical new adventure