Green Lantern -regissören pratar om sitt skrotade, ”fantastiska” slut

"Ryan (Bildkredit: Warner Bros./DC)

Green Lantern -regissören Martin Campbell har pratat om sitt ursprungliga planerade slut för DC Comics -filmen.

”Problemet var att jag minns de senaste sex till åtta veckorna av förproduktion, varje dag-och jag menar att vi varje dag hade möten om att minska budgeten”, sa han till Collider. ”” Vi måste minska budgeten. Hur ska vi minska budgeten. ” Varje jävla dag. ”

Han fortsatte: ”Och jag hade tagit fram ett fantastiskt slut för den filmen. Jag kommer ihåg att jag hade det här ganska stora kontoret nere i New Orleans, produktionskontoren, och jag putsade väggarna med storyboards. Det var som tapeter överallt för slutet av filmen, och de kom in och sa: ”Vi har inte råd. Du måste klippa av allt.” Så till slut kom de på det där skitändet. Men efter att ha sagt det skulle jag aldrig ha gjort det, men jag gjorde det. Jag tror inte att jag gjorde ett bra jobb, så för mig, för superhjältefilmer, där är bättre människor än jag som borde göra dessa filmer. ”

I slutet av filmen såg Ryan Reynolds Hal Jordan slåss mot den stora dåliga Parallaxen i rymden, som så småningom faller i solen och dödas. Campbell förklarade vad hans version skulle ha inneburit istället: ”För att vara ärlig, det var en strid på gatorna mellan de fyra lyktorna-mellan våra hjältar, Kilowog, Sinestro och uppenbarligen Ryan Reynolds och bla-blah-tar på sig ett stort slag av monster som tog över staden, och det var verkligen The Magnificent Seven på något sätt, eller The Magnificent Four. Men det blev inte så, så där är vi. ”

Det här är inte första gången Campbell pratar om att göra filmen. Han jämförde nyligen upplevelsen med helmingfilmer i Bond -serien. ”Jag borde inte ha gjort det. För med något som Bond – jag älskar Bond, och jag såg varje Bond -film innan jag någonsin regisserade den”, sa han. ”Superhjältefilmer är inte min kopp te, och av den anledningen borde jag inte ha gjort det.”

Ryan Reynolds version av Hal Jordan var kortlivad, men Warner Bros håller på att återuppliva Green Lantern i en HBO Max-tv-serie, som kommer att spela Finn Wittrock som Guy Gardner. Lanternarna Alan Scott och Bree Jarta kommer också att dyka upp.

Läs mer  Hur The Matrix Resurrections och Spider-Man: No Way Home närmar sig nostalgi på helt motsatta sätt

Det finns inget utgivningsdatum för Green Lantern TV -program ännu, men under tiden kan du kolla hur du ser DC -filmer för att få fart på DCEU.