En pixelartist gör att ikoniska Pokemon -anime -scener ser ut som spelen och nu gråter jag in på mitt tangentbord

En begåvad pixelartist tar klassiska scener från Pokemon -anime och får dem att se ut som de ursprungliga spelen, och jag tror att jag vet varför jag har förtroendeproblem nu.

Anledningen till att jag gråter över mitt tangentbord på en solig fredag ​​eftermiddag? Många ”klassiska scener” från Pokemon, särskilt den första säsongen, är väldigt ledsna! Kom ihåg när Charmander övergavs (öppnas i ny flik) av dessa ryck och nästan dog eftersom hans låga drogs av det hällande regnet medan Spearows ondskapsfullt attackerade honom? Eller vad sägs om när Ash var tvungen att säga adjö till sin älskade Butterfree (öppnar i ny flik) och återkallade hela resan tillsammans? Det var de OG-sorgliga pojketimmarna för 10-åriga mig, och nu är de tillbaka som pixelkonst och inte mindre effektiva när jag drar i mina hjärtsträngar.

En konstnär som går av Pixeladdy (öppnar i ny flik) har delat sitt tag på några av Indigo League: s mest känslomässiga scener på sociala medier. Här är hans pixelkonstversioner av de ovannämnda stunderna:

OC_CHARMANDER_THE_STRAY_DECIDE_TO_RECREATE_THIS FRÅN R/POKEMON

oc_since_you_all_loved_the_charmander_the_stray från r/pokemon

Pixeladdy berättar för mig att han nyligen tittade om avsnitt från Indigo League och kände en överväldigande våg av känslor som tvingade honom att återskapa de mest minnesvärda scenerna i stil med hans favoritspel.

”Som barn älskade jag alltid de scenerna eftersom de verkligen satte mig i mina känslor och jag kände mig alltid så känslomässigt knuten till de Pokemon,” säger Pixeladdy. ”Jag ville blanda två av mina favorit saker: övervärldsstilen för Pokemon -spel och Pokemon -anime som vi alla älskade som barn. Jag ville utmana mig själv.”

Han berättar också för mig att det kommer mer att komma, vilket tyder på att vi kunde se ett liknande tag på mer av hans favoritanime inklusive Naruto, Hunter X Hunter och Demon Slayer.

”Jag vill definitivt spela med andra anime -scener, men totalt sett är detta bara kul för mig. Återimagera anime i denna nostalgiska Pokemon -spelstil är super kul för mig.”

Pixeladdy har ett gäng bra arbete som anpassar olika generationer av Pokémon till pixelkonst, som den här (öppnar i ny flik) som föreställer sig Pokemon Scarlet och Violets startare i stil med eldstad och lövgrön och, en av mina personliga favoriter, den här stycket ( Öppnar i ny flik) som bilder Halloween i Pallet Town. Ge honom en följning på Instagram (öppnar i ny flik) om du gillar det du ser.

Läs mer  Disney Dreamlight Valley -koder och hur man löser in dem

Ta reda på var din favoritgeneration rankades på vår lista över bästa Pokemon -spel .

Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.