Det visar sig att det är väldigt svårt att återskapa Starfields smörgåssamling men med plyschdjur

Det är väldigt roligt att av alla saker som Bethesda Studios visade upp om Starfield innan lanseringen, var det den hög med smörgåsar som samlats av den självutnämnda rymdsnacks-tjuven (och även spelproducenten) Jamie Mallory som tog internet med storm. I lastutrymmet på sitt platypusformade skepp har hon ett särskilt bord där hon samlar alla smörgåsar som hon har stulit från andra skepp och baser över hela galaxen, och det finns många av dem. Det märkligt småaktiga men ändå underbart fåniga i hennes stölder gav mig också stor glädje. Så mycket att jag bestämde mig för att starta min egen lilla samling av föremål i Starfield – Mr Wilby och hans vänner.

Om du inte har stött på min vän Mr Wilby eller hans kompanjoner Parsecpooch, Galacticat och co, låt mig då upplysa dig. Dessa speciella kompisar är inte medmänniskor från rymden, utan snarare en serie plyschdjur som jag har upptäckt under mina resor. Det började med att jag vandrade hem till mina föräldrars ganska fina men också ganska stökiga lägenhet i New Atlantis. Det visar sig att det finns många fördelar med att välja Kid Stuff Starfield-egenskapen – inte bara att dina föräldrar dyker upp på Constellation för att skämma ut dig – inklusive att introducera mig till den första av Starfields plyschdjur.

Galacticat plyschdjur i Starfield

(Bildkredit: Bethesda)

När jag gick in i min karaktärs barndomsrum fick jag inte bara ett boost-pack som gör att jag väger mer i Starfield, utan jag fick också hitta Parsecpooch för första gången. Den här knubbiga vita hunddockan med en komiskt stor rymdhjälm låg bara på golvet, och när jag plockade upp den gav den ifrån sig en liten jingel – den typ som inte skulle vara malplacerad som ett tomgångsljud i en spelarkad. Jag trodde att det var en engångsföreteelse, ett litet hemligt pris för alla som var dumma nog att vilja skicka sina föräldrar i spelet 2% av sina intäkter varje vecka, men sedan vände jag mig om. Där på en hylla stod en långbent svart kattplagg med löjligt långa ben, klädd i en orange rymddräkt och en lika stor hjälm. Det var något med dess korslagda ögon och knorriga morrhår som gjorde Galacticat ännu bättre än mitt ursprungliga pooch scoop.

Läs mer  Atomic Heart Hawk Security System förklarade

Stjärnfält

(Bildkredit: Bethesda)

Det var inte förrän långt senare som jag faktiskt hittade Mr Wilby, som är en knubbig grön utomjordingsplysch med en vinglig mun som bär blå shorts i Winnie-the-Pooh-stil. Jag hittade honom i ett skåp djupt inne i en rymdbas under Sam Coes lojalitetsuppdrag tillsammans med en annan Parsecpooch, en tredje plysch som kallades Xenosnuggle och en hel korg med äppelbitar. Var och en har sitt eget signaturljud när man plockar upp dem och detaljerna är så söta och intrikata att samhället nu ansöker om att göra dem till merch i verkliga livet. Jag var tvungen att hitta fler.

Jag vill Xenosnuggla med dig

Starfield

(Bildkredit: Bethesda)

De är till synes otroligt sällsynta, men mitt plyschimperium växte, så jag förvarade dem i ett litet skåp i kaptensrummet på mitt skepp – ett tidigare Spacer-fartyg som jag hade lyckats beslagta några timmar tidigare – och ville samla några fler och hitta rätt plats innan jag verkligen började med min plyschhög.

Men sedan inträffade katastrofen. I min strävan att hitta alla de bästa Starfield-dörrarna – en annan av mina fixeringar – bytte jag ut några moduler i mitt skepp i en rymddocka, lade till ett besättningskvarter här och en verkstad där. Jag hittade till och med en större kaptensbostad som kändes mer passande för det övergripande temat för mitt skepp. Jag tänkte inte ens på att raderingen av den gamla kaptensbostaden också skulle innebära raderingen av min plyschflock. Du kan föreställa dig min sorg när jag gick in i min nya kaptensbostad och inte bara fann att plyscharna var borta, utan även hela skåpet. Förödelse. Så många förlorade mot det stora skeppet förhalning i september 2023.

Hitta en plyschdjur i Starfield

(Bildkredit: Bethesda)

Det har tagit mig ungefär 30 timmar att fylla på min lilla samling, och nu har jag fortfarande bara sex i min hytt. Jag lyckades till och med hitta en ny vän som heter Cuddleosaur tack vare att jag åkte hem till mina föräldrar för att försöka ersätta Galacticat och Parsecpooch (men till ingen nytta). Reddit var det första stället som berättade för mig att det finns olika färgvarianter av plyscherna också, och jag har sedan dess upptäckt – tack vare att jag stal från den ikoniska Skyrim-mormor själv – att det finns storleksvariationer också medan min strävan att bli den bästa plysch-tjuven i de avvecklade systemen fortsätter.

Läs mer  5 Xbox Series X -exklusiva som är förfallna en uppdatering på Xbox Games Showcase

Så även om min hög kanske är ödmjuk nu, och det kan ha tagit mig alldeles för lång tid att släppa att du kan placera föremål manuellt genom att hålla ner A tills de flyter och sedan rotera dem med avtryckarna, är jag dedikerad till mitt uppdrag. Om någon upptäcker en annan plyschgömma låter ni mig veta det, eller hur? Jag saknar Galacticat.

Det är inte ens någon idé att samla på smörgåsar, eftersom Starfield-spelare har blivit förkrossade över att Skyrims töntiga läkningstradition inte längre finns

Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.