Den bästa Striker-laddningen i Modern Warfare 3

Med den bästa Striker-laddningen i Modern Warfare 3 som en del av din arsenal, kommer du att vara i en utmärkt position för att verkligen dominera korta till medelstora engagemang. Jag använde det här vapnet mycket medan jag gjorde mig redo att skriva min Modern Warfare 3-recension och tyckte att det var ett ganska mångsidigt vapen och en av de bästa MW3 SMGs som jag har hittat hittills. Det är bättre inställt för de av er som gillar att sprint och skjuta, så om du är i långsammare spel kanske du vill ta en titt på andra Modern Warfare 3 SMGs som AMR9.

Annars, med den bästa Striker-laddningen, har du själv en av de bästa Modern Warfare 3-vapnen i den tidiga spelmetan. Koppla ihop det med något som Gunner Vest och du kommer snabbt att kunna skicka stora grupper av fiender, med västens snabbare omlastningstider som håller dig livskraftig längre. Så fortsätt läsa för att hitta den bästa MW3 Striker-laddningen för bilagor, redskap och mer.

Bästa Striker-laddningen i MW3

Bästa Striker-laddningen i Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Munstycke: Shadowstrike Suppressor S
Optik: Slate Reflector
Kolv: FSS Priority Tactical-kolv
Magasin: 48-rundars magasin
Bakre grepp: Sakin ZX-grepp

Striker låses upp på Player Rank 4, så det är troligt att det är en av de första SMG:erna som du spenderar lite tid med. Jag rekommenderar att du lägger ner tid på att höja nivån på den här saken från början, eftersom den verkligen blir ett kraftpaket med rätt tillbehör. Om du vill bygga den bästa Striker-laddningen i MW3 vill du para ihop den med tillbehör som prioriterar rörlighet och rekylreducering, vilket sätter dig i bästa möjliga position för att maximera din TTK. Om du letar efter några varianter med större fokus på räckvidd kan du överväga att byta ut Shadowstrike Suppressor Muzzle mot Striker Recon Long Barrel, och kanske 48-rundsmagasinet mot XTEN Nexus Underbarrel-greppet.

Bästa Striker-klassbygget i MW3

Bästa MW3-vapen

(Bildkredit: Activision)

Väst: Gunner-väst
Handskar: Kommandohandskar
Utrustning: Mission Control Comlink

Den bästa Striker-klassen i Modern Warfare 3 är utformad för att hålla dig i rörelse och döda så snabbt som möjligt, Gunner Vest (som låses upp på nivå 20) låter dig distribuera med maximal ammunition och förbättrar din omladdningshastighet. Detta är bra för att hålla dig livskraftig och gör också Mag Holster-utrustningen något överflödig. Se istället till att använda Mission Control Comlink för att minska din Killstreak-kostnad med en, eller välj något som Ghost T / V Camo för att få dig bort från minikartan. Du kan också byta ut Commando Gloves mot Scavenger, om du vill ha lite extra ammunition.

Läs mer  8 tips om Marvel's Spider-Man 2 som vi önskar att vi visste innan vi började spela
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.