Den bästa Holger 556-laddningen i Modern Warfare 3

Några av de bästa Holger 556-laddningarna i Modern Warfare 3 har visat sig vara så förbannat bra att de redan har annekterats för tävlingsspel. Medan basvapnet ser lite anspråkslöst ut, särskilt jämfört med något som MCW-laddningarna som dominerar vanligt spel, är sanningen att det är möjligt att bygga MW3 Holger 556 till ett absolut kraftverk.

Jag började luta mig mot detta Assault Rifle mot slutet av min Modern Warfare 3-granskning och fann att dess nästan obefintliga rekylmönster och solida kulhastighet var en stor tillgång över alla intervall. Du vet, efter att jag fick bilagorna på plats för att bygga den här bästa Holger 556-laddningen. Det kommer att kräva lite utjämning av andra vapen för att få alla komponenter som du behöver, men när du gör det tror jag att du kommer att hitta detta som en av de bästa pistolerna i Modern Warfare 3 för att hjälpa till att krossa det tidiga spelet MW3 meta.

Bästa Holger 556 lastning i MW3

Bästa Holger 556-laddningen Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Pipa: Chrios-6 Match
Munstycke: VT-7 Spiritfire-suppressor
Optik: Skifferreflektor
Under pipan: XTEN Phantom-5 Handstopp
Kolv: RB Addle Assault-kolv

Jag kommer inte att gå så långt som att säga att denna Holger 556 laddning är point-and-shoot, men det är ganska jävla nära. Det finns praktiskt taget ingen rekyl att oroa sig för, så du vill betona dess bästa element: Chrios-6 Match-pipan för att förbättra kulhastigheten och räckvidden, XTEN Phantom-5 Handstop för att öka ADS-hastigheten och Gun Kick-kontrollen och naturligtvis VT-7 Spiritfire Suppressor för att hålla dig borta från radar och förbättra vapenhantering – även om du kan byta ut denna mot Shadowstrike Suppressor om du föredrar lite extra sprint till eldhastighet. Naturligtvis kan du byta ut optiken mot vad du föredrar att använda i Modern Warfare 3.

Bästa Holger 556-klass i MW3

Bästa Holger 556 lastning Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Väst: Gunner-väst
Handskar: Handskar med snabbgrepp
Utrustning: Headset med benledning

Du har ett par alternativ för den bästa Holger 556 Class-installationen. Jag är personligen ett stort fan av Gunner Vest, som ökar omladdningshastigheten och gör att du kommer in på kartor med ett fullt ammunitionsklipp. Det låter dig också bära en andra primär, så att du kan para ihop denna AR med en fantastisk SMG som den bästa Striker-laddningen i MW3. Om du gör det skulle jag rekommendera att du tar Quick-Grip-handskarna för snabbare vapenbyteshastighet och något som Bone Conduction Headset för att öka medvetenheten om inkommande fotspår. Alternativt kan du ta Infantry Vest, som låter dig utrusta Boots, men jag tycker inte att det är värt Overkill perk tradeoff här.

Läs mer  Den ihåliga riddaren Silksong -försening understryker vikten av kommunikation
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.