Barry Keoghan talar blandad reaktion på Marvel’s Eternals

Det är rättvist att säga att evigheterna fick en ganska blandad mottagning. Trots att han hade en handfull passionerade fans tjänade Marvel -filmen en mellanliggande 47% på Rotten Tomatoes vid sin 2021 -utgåva och misslyckades med att helt vinna över MCU -älskare. Nu har en av dess stjärnor, Barry Keoghan, försvarat superhjälteflickan mot sina naysayers – och försökt hävda varför det kanske inte hade gått bra med alla.

”Jag tror att Chloé [Zhao] förde en hel typ av känsla,” berättade Keoghan, som spelar Druig, en av de titulära odödliga varelserna, till The Happy Sad Confused (öppnar i New Tab) podcast. ”Du vet? Så Chloe tar med – som du har sett från hennes tidigare filmer – råa föreställningar och verkligen, verkligen rörande föreställningar. Jag tror inte att det var … Jag tror att det var nytt. Jag tror att det bara var nytt. Det var Nytt för Marvel -världen. ”

I huvudrollen som Kit Harington, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Gemma Chan och Angelina Jolie, äger evigheten efter händelserna i Avengers: Endgame. Det följer tio medlemmar i en avancerad främmande ras, var och en med sina egna unika krafter, som har levt på jorden i hemlighet i tusentals år.

Efter att ha aldrig stört stora världshändelser tidigare-Thanos ’befolkningshalande snap inkluderade-såvida inte deras onda motsvarigheter, avvikelser, var involverade, tvingas gruppen att omvärdera sin passiva position och samlas för att hindra världen från att förstöras av Födelsen av en ny himmelsk, de gudliknande kosmiska varelserna som kontrollerar dem.

Keoghan sågs senast i Banshees of Inisherin, mittemot Brendan Gleeson och Colin Farrell. Efter att ha förtjänat kritiskt beröm har Martin McDonagh -filmen också tagit upp priset för utmärkelsen, inklusive en Golden Globes -nick för Keoghan i kategorin bästa skådespelare. Medan han inte tog hem Gong, vann Banshees of Inisherin själv bästa film – musikal eller komedi och bästa manus, medan Farrell plockade upp den bästa ledande skådespelaren.

Eternals strömmar för närvarande på Disney Plus. Om du redan har sett det och inte vill se om, kolla in vår lista över de bästa filmerna på Disney Plus för lite visning av inspiration.

Läs mer  Ben Affleck och Matt Damon för att återförenas i Nike Drama för Amazon Studios
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.