Witcher -fansen lämnade ”besvikna” och ”förvirrade” över Henry Cavill omarbetande nyheter

Henry Cavill avgår från att spela Geralt från Rivia efter Witcher säsong 3. Skådespelaren, som nyligen tillkännagav sin återkomst som Superman, utfärdade ett uttalande online och bekräftade att han kommer att ersättas av Liam Hemsworth i huvudrollen.

”Min resa som Geralt från Rivia har fyllts med både monster och äventyr, och tyvärr kommer jag att lägga ner min medaljong och mina svärd för säsong 4,” skrev han (öppnar i ny flik). ”I mitt ställe kommer den fantastiska Mr. Liam Hemsworth att ta upp manteln till den vita vargen. Liksom med de största litterära karaktärerna, passerar jag facklan med vördnad för den tid som tillbringas Geralt och entusiasm för att se Liams ta på detta mest fascinerande och nyanserade av män. ”

Cavills utgång kommer efter att den kommande Witcher säsong 3 avslutas sommaren 2023, men det har inte funnits några ytterligare detaljer om varför han lämnar eller hur omarbetningen kommer att fungera. I kölvattnet av nyheterna har fansen av serien delat sina reaktioner online.

”Jag är lite förbryllad av det här beslutet,” skrev ett fan (öppnar i ny flik) på Twitter. ”Jag trodde att Henry var engagerad i 7 -årsplanen? Ingenting mot Liam. Jag är säker på att han kommer att göra ett fantastiskt jobb men jag är förvirrad och förvirrad av detta.” En annan tillagd (öppnas i ny flik): ”Jag är verkligen besviken över Witcher News. Allt jag kan hoppas på är att säsong 3 slutar på en plats som jag kan säga” ja, åtminstone är det gjort ”och sedan bara inte titta på Säsong 4. Bara inte intresserad. ”

"Hungerspelen"

(Bildkredit: Lionsgate)

”Vi vill inte titta på den här showen utan Henry,” tweetade en tredje (öppnar i ny flik), medan en annan sa (öppnar i ny flik): ”Gör det inte, Henry är Geralt, Geralt är Henry, bara Att hålla fast i någon annan kan bara avsluta det efter S3. ” Håller med att en tittare skrev (öppnar i ny flik): ”Jag skulle hellre vänta ett par år medan han gör Superman eller avbryter showen.”

”Ja, jag ville att Henry Cavill skulle vara Superman igen men inte på bekostnad av att förlora honom som Geralt The Witcher,” tweetade ett fan (öppnar i ny flik). ”Jag menar säker på att vi alla älskar The Witcher men omarbetar huvudskådespelaren som? Bara tid hoppa till en åldrande Ciri och börja göra hennes äventyr,” föreslog en annan tittare (öppnar i ny flik).

Läs mer  Mark Hamill reagerar på den unga Luke Skywalker i Obi-Wan Kenobi

Men inte alla blev besvikna över nyheterna. ”Opopulär åsikt: Jag är glad över att se vad Liam Hemsworth kan ta med till bordet,” skrev en på sociala medier (öppnar i ny flik). ”Honom att gå med i Witcher kan i slutändan visa upp sin enorma talang och ta på sig Geralt. Jag tror att han kan göra Geralt Justice.” En annan tittare tilllade (öppnar i ny flik): ”Liam Hemsworth kommer att trivas som Geralt. Som han borde. Jag är glad att se hans snurr på rollen.”

The Witcher återvänder till Netflix 2023. Under tiden kan du kolla in vår guide till de bästa Netflix -showen för att strömma just nu.

Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.