(Bildkredit: Marvel Studios)

WandaVision kommer snart på Disney Plus, men vi vet fortfarande knappt något om den mystiska serien annat än att den kommer att se den eponyma duon – Wanda Maximoff (AKA Scarlet Witch) och Vision – som reser genom tiden och (kanske) universum. Som ett resultat kommer paret så småningom att stöta på Monica Rambeau, som senast sågs som barn i kapten Marvel spelad av Akira Akbar.

Rambeaus återkomst kommer dock att bli lite annorlunda, eftersom Teyonah Parris kommer att spela en vuxen version av karaktären i WandaVision. I en intervju med The Undefeated pratade Parriss om rollen och sa (via ComicBook.com): ”Monica Rambeau, hon är så dålig i serierna. Jag kan bara inte tro att det här händer. Det här är full action. film, blandad med sitcoms, den är vild. Den är vild. Jag tror att folk kommer att bli väldigt glada. ”

Skådespelaren redogjorde också för hur rollen var en ”barndomsdröm”. ”Jag har alltid sagt det,” Jag vill vara en superhjälte. ”Sedan, när MCU öppnade, tror jag att jag gick på college. Det var som att jag skulle vilja bli en superhjälte från Marvel,” sa hon. ”Jag gick att se Iron Man och se kvinnor i de filmerna sparka i röven. Jag tittade på filmerna och sa, ”Jag vill göra det.”

”Jag visste inte hur eller varför för att svarta kvinnor inte får den möjligheten. De flesta kvinnor jag tittade på var inte svarta. Jag var som säker, vad som än inte kommer att hända. Och sedan hände det. När jag berättar du att det inte stod på min radar just nu. Jag är så glad att vara en del av detta universum. ”

Hur exakt Rambeau kommer att bli inblandad i WandaVisions tidiga-klara shenanigans är fortfarande okänd. I serierna blir karaktären nästa Captain Marvel – kanske finns det stora saker i väntan på MCU för Parriss karaktär? Vi kommer förmodligen inte att se Brie Larsons superhjälte gå någonstans när som helst snart, men ett multiversum med två Captain Marvels kan vara ganska kul.

WandaVision har för närvarande inget släppdatum, men vi förväntar oss att se serien på Disney Plus i november eller december. Se till att kolla in alla de bästa showerna på Disney Plus under tiden.

Läs mer  6 nya Netflix-, Disney Plus- och Amazon Prime-filmer och -serier att se i helgen