Var man använder Lies of P visselpipa vid House on Elysion Boulevard Stargazer

Att hitta var man kan använda Lies of P whistle är inte lätt eftersom fönstret du behöver hitta inte är markerat på något uppenbart sätt. Jag fick i princip gå runt varje vägg och kant tills jag hittade vad jag behövde – ett enda fönster där ett barn som heter Toma pratar om att leka med sin vän, Murphy.

För att bespara dig besväret med att försöka lista ut vad du behöver, här är allt jag hittade om vad du ska göra med visselpipan i Lies of P, och hur du löser det här udda lilla pusslet.

Vad du ska göra med visselpipan i Lies of P

Lies of P bleknade visselpipa detaljer

(Bildkredit: Neowoz)Lies of P-guider

Hur man går upp i nivå i Lies of P
Lies of P 221b fotoplats
Lies of P Hotelldörr

Du hittar den bleka visselpipan på en bänk när du har besegrat bossen Scrapped Watchman. Den dyker upp bland dina samlarföremål med ett meddelande om hur den blåstes av barn när de lekte med en polisdocka. Du får också en liten polisdocka i trä. Den kommer med en längre beskrivning som nämner alla fyra säsongerna som du lugnt kan ignorera eftersom allt du behöver veta är att dockan/polisdockan hette Murphy.

Var du kan använda visselpipan i Lies of P

När du har visselpipan, gå till en Stargazer och välj att teleportera. Du kommer att se visselpipan markerad mot snabbresepunkten ”Inuti huset på Elysion Boulevard” så gå dit. Gå upp på balkongen och sväng höger där du får ta itu med en pistolbeväpnad marionett av en skorstensfejarmarionett som ligger i bakhåll. Fortsätt och du kommer att attackeras av en annan skorstensfejare som svänger runt hörnet. När du är på taket letar du efter en stege till höger. Fönstret som du behöver för den bleka visselpipan är synligt nedanför, starkt upplyst:

Lies of P blekt visselpipa lösning

(Bildkredit: Neowoz)

Jag fann att jag var tvungen att gå rakt fram till fönstret för att få en uppmaning, det finns bokstavligen ingen aning om att det är något annorlunda med just det här fönstret tills du är tillräckligt nära. Till skillnad från den gråtande kvinnan i Lies of P finns det ingen silhuett eller någon indikation på att det finns något att hitta här.

Kom tillräckligt nära så kommer du att kunna prata med ett barn som heter Toma som kommer att prata om att spela och sakna Murphy. Gå nu till ditt samlarföremålsinventarium och ”använd” visselpipan för att blåsa i den. Toma kommer att vara för sjuk för att spela men glad att ”Murphy” kom förbi och belönar dig med ett Radiant Ergo-fragment värt 500 Ergo, som kan hjälpa dig att gå upp i nivå i Lies of P.

Läs mer  Summer Game Fest 2023 Förutsägelser: Alla spel vi kunde se under evenemanget

© GamesRadar+. Får inte reproduceras utan tillstånd

Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.