(Bildkredit: Warner Bros.)

Fruktansvärt är det vännerna 25-årsjubileum på söndagen. Det har gått ett helt sekel sedan vi träffade gänget i Central Perk, och det kändes värt en liten promenad ner i minnesbanan. Vi frågade GameMe-teamet vad deras favorit-ögonblick för vänner var och såg med glädje när de kämpade med att bestämma. Tror vi att vi har fel? Låt oss veta, helst i form av en Phoebe Buffet-esque-låt.

Detta är det senaste i en serie stora frågor som vi kommer att förhöra våra författare med, så dela dina svar och förslag till ämnen med oss ​​på Twitter.

Moistmaker

(Bildkredit: Warner Bros.)

Den här videon av Binging med Babish representerar hela min Friends-kunskap, men även om jag känner till absolut ingenting annat om showen, har jag ingenting annat än respekt för allt som har en så vacker, hemsk smörgås. Överblivna kalkonsmörgåsar är den bästa delen av Thanksgiving, och trippel-decker monstrosity sett i vänner och återskapas på Binging med Babish är en all-timer. Det är som en hel Thanksgiving måltid rullas upp i ett uppriktigt ansvarsfullt stort paket. Kommer jag någonsin att försöka göra en egen Moistmaker-smörgås? Absolut inte. Räcker fuktmakaren för att övertyga mig att titta på vänner? Också nej. Men uppskattar jag det helhjärtat? Oh ja. Austin Wood

Den med ”Papper, snö, ett spöke!”

(Bildkredit: Warner Bros.)

Bortsett från att förmodligen ha könssjukdomar på wazoo, är Joey bra och lätt det bästa i showen. Ledsen, jag gör inte reglerna. Han är aldrig bättre än i hans lustiga (och barmhärtigt korta) stint som en kändisstävling på spelshow Pyramid. Hans partner på showen säger klokt att hjälpa Joey gissa ordet ”Cream”. Du lägger detta i ditt kaffe. Lätt, eller hur? Men han har inte träffat Joey – som omedelbart släpper ut i en ström av nonsensiska svar, och kulminerade med den snabba eldavsnitten av saker som är vita, men definitivt inte grädde. Det är massivt dumt men sätter alltid ett leende på mitt ansikte varje gång jag ser det. Bradley Russell

Ross gör fajitas

(Bildkredit: Warner Bros.)

Jag tror att vi alla kan vara överens, Ross är värst. Han går ut med sin student, vids mot sin flickvän för att ha haft en karriär och han gillar inte glass.

Med det sagt har jag alltid tyckt att Ross är den roligaste karaktären, och mitt favoritmoment fungerar som en kompromiss. Under den senare säsongen av vänner, när de började ta slut på historierna för de dumma gamla vännerna, började Joey och Rachel att dejta. Ross, trots att han är i en relation med Aisha Tyler, tar inte nyheten väl. Han hanterar detta genom att bli full och bjuda in dem hela för mexikansk mat. I kö mitt favoritvänner ögonblick, eftersom det innehåller både Ross som har en dålig tid, och honom bryter in i en berusad monolog om vad bokstäverna i ’LOVE’ står för (O står för ’Oh Wow,’ om du undrade.)

Läs mer  Release Radar: Vårt val av veckans bästa TV, filmer och spel (15-21 juni)

Hela scenen är Ross på sitt bästa (och värsta) och jag älskar det. Ellen Causey

Den där Ross varnade mig bort från läderbyxor

(Bildkredit: Warner Bros.)

Jag vet inte att jag har en favorit Friends-ögonblick. Jag har sett varje avsnitt otaliga gånger, men det är inte nödvändigtvis något som jag aktivt har absorberat. Det lärde mig dock en viktig lektion, som vi alla kunde göra med att komma ihåg då och då. Du känner mig förmodligen inte så bra, men det skulle inte vara en sträcka att säga att jag har lite av ett Jim Morrison-komplex. Knappt en månad går där jag inte överväger att köpa ett par läderbyxor. Ärligt talat tror jag verkligen att jag skulle kunna dra av dem. Men sanningen är – som Ross en gång så känt visade – den verkliga svårigheten är inte att dra bort dem, utan att få dem tillbaka igen efter. Josh West

Den där Bruce Willis bryter rymdtidskontinuumet

(Bildkredit: Warner Bros.)

Jag har aldrig sett ett helt avsnitt av vänner själv, men från bitarna och jag ha samlat över internet, har jag lärt mig att Bruce Willis spelar en karaktär i showen trots en av ”vännerna” (jag antar att det är vad de kallar sig) uttryckligen erkänner existensen av Die Hard. Det är en paradox som helt enkelt inte kan hålla samman verkligheten av verkligheten, så jag måste anta att en framtida episod utforskar de metafysiska konsekvenserna av en sådan anomali, vilket automatiskt gör det till mitt favoritvän-ögonblick som standard. Jag föreställer mig att Ross och Rachel dödas av deras ”mörkaste tidslinje” doppelgÄngers, Joey smälter in i icke-existens efter att ha sett Unbreakable i biografen bredvid Bruce Willis karaktär och insett sanningen, och en tvinnad, atonal subversion av showens berömda öppningskrediter, med off-beat klappar och kulminerade med titelkortet ”CHUMS” Är jag nära? Alex Avard

Svänga!

(Bildkredit: Warner Bros.)

Efter att jag nyligen har flyttat, förstår jag verkligen de prövningar och utmaningar att få möbler upp i en smal trappuppsättning. Den klassiska ”pivot” -scenen med Ross, Chandler och Rachel lyckades aldrig få mig att skratta som barn, men nu kan jag personligen också relatera till den. Du vet hur det går. Du tror att köpa ett nytt skrivbord eller en stol är den bästa idén du någonsin har haft. Men när du befinner dig kämpar för att få en stor låda runt ett besvärligt hörn – utan några vänner som hjälper dig – börjar du allvarligt ifrågasätta dina val. Åtminstone slutade jag inte behöva returnera någonting efteråt. Åh, och Chandler berätta för Ross att hålla käften är ett stort plus. Heather Wald

Läs mer  Creepshow animerade Halloween special kommer till Shudder

Den där Joey är helt 100% rätt

(Bildkredit: Warner Bros.)

Vänner är komfortmat för många av oss. Det är TV-motsvarigheten till en varm, otydlig kram, den typ av show du kan sätta på i bakgrunden om du behöver lite tröstande vitt ljud (ja, jag är absolut en av dessa människor). Men det finns en scen jag aldrig kan ignorera oavsett vad jag gör. Det beror på att det talar till mig på en djupt primitiv, meningsfull nivå. Och det är detta: Joey delar inte mat. Jag bryr mig inte vem du är eller vad du har gjort – du får inte mina pommes frites, chips, godis eller snacks. Benjamin Abbott

Den där det är fröken Chanandler Bong

(Bildkredit: Warner Bros.)

Det bästa ögonblicket i hela serien av vänner är Chandler Bing som korrigerar Ross på deras konstiga trivia-nattkväll: ”Egentligen är det Miss Chanandler Bong.” Jag har glömt allt annat som händer i det avsnittet – det smälter allt för att lämna bakom den perfekta linjen. Det löjliga namnet. Den uppenbara stolthet som Chandler känner för att få sin och Joey TV-guide levererad till det löjliga namnet. Gav han medvetet en nonsensisk version av sitt eget namn som ett skämt? Har någon på TV Guide skrivit ner sina detaljer fel och han älskade resultatet för mycket för att korrigera det? Vem vet! Och det faktum att de till och med pratar om att ha levererat en TV-guide omedelbart daterar hela saken, och cementerar den djupt i hjärnans nostalgi. Allt jag behöver göra är att tänka på Matthew Perry som säger ”Miss Chanandler Bong” och jag börjar fnissa. Connor Sheridan

Blommarna

En kurvboll kanske, men om du någonsin har stött på Friends-gag-rullarna på YouTube så är jag säker på att du håller med. Serien har massor av utmärkta avsnitt och stunder, av vilka många är minnesvärda men alla slags oskärpa i monolit av ”hundratals avsnitt” värt innehåll. Men det var någonting med blooper rullarna som bara var helt glädjande. Vissa är helt enkelt roliga kroppar (att ge upp och skratta) ögonblick; vissa är löjliga sabotage; vissa är bara äkta ”regelbundna” misstag som visar sig roliga, men alla ger ett roligt fönster till ett gäng vänner som bara fångar runt. Det är särskilt roligt att se dem som människor bortom deras karaktärers faner och hur de var på en mer ”mänsklig” nivå. Scener som bagatell-äta, ping-pong-spel, Ross och Joey-nattid, och många fler har utan tvekan bättre utmärkelser än den färdiga scenen, och att titta på dem känns ibland som att du skrattar med folket som gör showen snarare än på dem som normalt. Lita på mig, gå ner på YouTube-kaninhålet. Bara för ett skratt. Rob Dwiar

Läs mer  Netflix avslöjar The Umbrella Academy säsong 2 är full av dolda sparvar

Har du en fråga som du vill att GameMe-teamet ska svara på? Låt oss veta vidare Twitter.