Todd Howard säger att Bethesda inte kommer att visa Starfield eller äldre Scrolls 6 på E3 i år, och nu är jag ledsen

Jag har några dåliga nyheter: Bethesda kommer inte att visa någonting från Starfield eller Elder Scrolls 6 på E3 i år. Jag vet, det vet jag, det gör mitt hjärta till en grusig avgrund av sorg också, men nyheterna kommer direkt från Todd Howard. Talar på deras Twitch-ström för att markera 25-årsjubileet av äldste Scrolls, du kan se den berömda spelregissören säga det själv här på 2:10:35. Nu djupt andas alla, för tillfället måste vi ta Howard och vara tålmodig. Jag vet att det kommer att bli svårt.

När du frågade om äldre Scrolls 6, efter att ha visat en teknisk demonstration av sin nya grafikteknologi, sa Howard: ”Jag vet att det är allas fråga – så det är bara lite smyg på den teknik som vi har byggt. Människor kommer att se det först egentligen i Starfield, och så kommer tekniken att ha den andra versionen av den i TES6. Men innan någon frågar, var snäll och tålamod, det kommer att bli lång tid! Det är inte något vi ska prata om, någon av de spelen, på E3 i år, och så tålamod, tack ”.

Efter förra årets äldre Scrolls 6 och Starfield-släp tror jag inte att jag var ensam i att förvänta sig att det skulle finnas mer små nyheter om äldste Scrolls 6 vid årets E3 (speciellt som Bethesda tycktes reta Starfield nyheter i presskonferensmeddelandet) men dessa förhoppningar har blivit streckade som min efterföljares hjärnor under Boethias uppmaningsuppdrag. Banor, blast och dang det. Gissa vi måste göra med äldre Scrolls: Blades för nu …

Om du vill ha mer Skyrim godhet, här är den bästa RPG spel du kan spela just nu eller se nedan för att se spelen du inte har råd att missa i 2019!

Läs mer  Assassin's Creed Valhalla grafiska roman detaljer om Eivors bakhistoria
Läs mer  Resident Evil Village-guide - allt du behöver för att överleva Lady Dimitrescu och mer

Hur man får gratis Fortnite V-Bucks