Tidigare Ghostwire: Tokyo Creative Director Ikumi Nakamura tillkännager New Game Studio osynlig

"Ikumi (Bildkredit: osynlig)

Ikumi Nakamura har meddelat att hon har öppnat sin egen spelstudio som heter Unseen via en filmisk trailer som laddats upp till YouTube.

I videon (öppnas i ny flik) kan Nakamura ses som går genom natursköna områden i Japan och berättar om hennes karriär, livet under pandemin och osynliga framtid. ”När pandemin slog, ändrades min världsbild” påminner Nakamura, ”Jag var orolig för hur förändringarna i världen, förutom att bli mamma, skulle förändra skaparen inom.”

”I slutändan behöver jag inte ha orolig,” tillägger Nakamura, ”under, jag är fortfarande samma skapare som jag alltid varit.” Videospelutvecklaren har tidigare arbetat på Capcom, Platinumgames och Tango Gameworks där hon hon Hjälpte till att utveckla ett antal projekt inklusive Okami, Bayonetta, The Evil Within, dess uppföljare och Ghostwire: Tokyo innan han fortsätter att skapa sin egen studio i år.

Nakamura nämnde också sitt utseende under Bethesdas (Tango GameWorks moderbolag) 2019 E3 -presentation i videon där hon introducerade Ghostwire: Tokyo för världen och charmade alla med sin spänning mot spel- och spelevenemanget. I videon säger Nakamura: ”Jag är en spelskapare. Lyckligtvis känner många människor mig på grund av min rampljus på E3.”

Inte mycket är känt om studion ännu, bara att den är baserad i Tokyo och består av personal med olika bakgrunder inklusive tidigare Ubisoft, Capcom och Moon Studios anställda. Enligt uttalandet som släpptes av osynliga, ”Tokyo -studion fungerar som en terminal, en plats där olika kulturer korsar varandra och ett nav för konstnärer att samla. Vårt mål är att överskrida utöver videospel.”

Nakamura diskuterar det nya teamet i videon och förklarar: ”Jag bygger ett team på ett sätt som jag aldrig har upplevt tidigare. Att arbeta och lära med denna fantastiska grupp talang höjer baren för oss alla.” Du kan hålla jämna steg med Ikuma Nakamura och resten av osynliga via studioens Twitter -konto. (öppnar i ny flik)

Vill du veta vad mer du kan förvänta dig i spel i år? Ta en titt på vår nya spel 2022 listan.

"Hoppas Hoppas Bellingham

  • (öppnar i ny flik)

Nyhetsförfattare

Efter att ha studerat filmstudier och kreativt skrivande på universitetet hade jag turen att landa ett jobb som praktikant på Player Two PR där jag hjälpte till att släppa ett antal indie -titlar. Jag blev sedan ännu lyckligare när jag blev en trainee-nyhetsförfattare på GamesRadar+ innan jag blev befordrad till en fullfjädrad nyhetsförfattare efter ett och ett halvt år av utbildningen. Min expertis ligger i djurskorsning: nya horisonter, mysiga indier och den sista av oss, men särskilt i Kingdom Hearts -serien. Jag är också känd för att skriva om det udda koreanska dramaet för underhållningsteamet då och då.

Läs mer  Redfall låter som om det är spelbart, och tydligen är det "ganska coolt"