Så här ser du dagens Animal Crossing Direct

"Djurkorsning" (Bildkredit: Nintendo)

Nintendos Animal Crossing Direct äger rum senare idag – så här kan du titta.

Dagens Nintendo Direct -presentation, som helt och hållet är inriktad på Animal Crossing: New Horizons, kommer att komma igång mycket snart 07:00 PT/10:00 ET/15:00 BST. Det kommer att köras i cirka 20 minuter och visa upp innehåll som Nintendo retade tidigare i år. Det mest anmärkningsvärda tillägget tros vara Brewster, fläktens favoritkaféägare som ännu inte har tagit sig till spelet.

Du kan titta på Animal Crossing Direct via Nintendos YouTube -kanal (antingen direkt eller genom videon) inbäddad nedan, eller på företagets Twitch -kanal.

Utanför säsongsevenemang har Animal Crossing: New Horizons inte sett mycket nytt innehåll sedan mars. Tillbaka i juli erkände Nintendo fansens frustrationer och meddelade att mer gratis innehåll var under utveckling och skulle läggas till i spelet senare i år. Sedan dess har utvecklaren bekräftat att allt som slutar meddelas under dagens Animal Crossing Direct kommer att ta sig till spelet i november.

Animal Crossing: New Horizons tips | Animal Crossing: New Horizons fish guide | Animal Crossing: New Horizons buggar guide | Animal Crossing: New Horizons amiibo support förklaras | Animal Crossing Sanrio amiibokort och föremål | Animal Crossing: New Horizons blommor guide | Animal Crossing: New Horizons havsdjur guide | Hur du förbättrar ditt Animal Crossing: New Horizons island rating | Kommande Animal Crossing: New Horizons -händelser | < /strong> Animal Crossing: New Horizons raps | KK Slider hemliga låtar i Animal Crossing | Animal Crossing: New Horizons gyllene verktyg | Animal Crossing : New Horizons hemligheter

Läs mer  Hot Wheels Unleashed-speltrailer visar upp nytt Skatepark-spår