Nicolas Cage vill spela Batman -skurken Egghead mot Robert Pattinson

"Nicolas (Bildkredit: Lionsgate)

Nicolas Cage har avslöjat att han vill spela DC Villain Egghead i Batmans universum. Egghead debuterade i Adam West Batman-serien och är (överraskande) en skurk med ägg-tema med en särskilt stor panna.

Cage frågades av Fox 7 Austin (öppnar i ny flik) om en roll han skulle vilja spela, och skådespelaren delade sin ägg-cellent idé.

”Åh här är något. Jag har tänkt på det här, för vi har Robert Pattinson som Batman, som jag är glad att se. Jag har inte sett det ännu, men jag tror att han skulle vara fantastisk. Skurken som Vincent Pris spelade på 60 -talets show, Egghead, ”sa Cage. ”Jag tror att jag vill gå på Egghead. Jag tror att jag kunde göra honom helt skrämmande. Och jag har ett koncept för Egghead. Så låt dem veta på Warner Bros., jag är nere för Egghead.”

Cage har dabbat i superhjältvärlden tidigare och spelat Ghost Rider i filmen med samma namn för Marvel, och Big Daddy (som liknar Batman) i Kick-Ass.

Skådespelaren kan sedan ses i den outhärdliga vikten av massiv talang, där han spelar … Nicolas Cage. Filmen visar sig redan vara en hit och medstjärnorna Pedro Pascal, Neil Patrick Harris, Ike Barinholtz och Tiffany Hadish.

När det gäller Batman finns det inget officiellt ord på en uppföljare ännu, så vem vet om vi kan förvänta oss att se Cages Egghead i framtiden.

Den outhärdliga vikten av massiva talanger träffar teatrar den 22 april. Under tiden kan du kolla in vår kompletta guide till alla 2022: s stora filmutgivningsdatum för allt annat året har i butik.

"Molly Molly Edwards

  • (öppnar i ny flik)

Underhållningsförfattare

Jag är en underhållningsförfattare här på GamesRadar+och täcker allt film och TV för webbplatsens totala film- och SFX -sektioner. Jag arbetade tidigare i Disney Magazines -teamet på omedelbara medier och skrev också på CBeebies, Mega!, Och Star Wars Galaxy -titlar efter att jag fick min BA på engelska.

Läs mer  Alessandro Nivola för att spela skurken i Spider-Man spin-off Kraven The Hunter