Hur en Final Fantasy 14 -spelare använder en Ring Fit för att utforska Eorzea

"Final (Bildkredit: Square Enix)

Kontrollmodern SuperLouis64 har använt sina talanger för att kombinera Nintendo Switch Ring Fit -tillbehöret med Final Fantasy 14 för att vara värd för en välgörenhetsrunda över MMO: s värld av Eorzea.

SuperLouis delade en uppdatering om sitt Final Fantasy 14 -projekt i en ny tweet. ”För närvarande kan du inte gå framåt eller bakåt utan att jogga/springa IRL”, förklarade han. ”Naturligtvis skulle det inte vara en bendag utan knäböjskontroller. Combat behöver mer testning men totalt sett har vi gjort goda framsteg.”

Bara en snabb uppdatering för mitt #ffxiv x #ringfit -projekt. ? & zwj; ♂️? För närvarande kan du inte gå framåt eller bakåt utan att jogga/springa IRL. Naturligtvis skulle det inte vara en bendag utan knäböjskontroller. Combat behöver mer testning men totalt sett har vi gjort goda framsteg. Mer info i fredags! ? pic.twitter.com/Ab1IOh1ri8 12 oktober 2021

Se mer

Vi nådde ut för mer information, och SuperLouis bekräftade att själva spelet inte alls har modifierats, det är bara att registrera ingångar som skickats av Joy-Cons av alla saker.

”Jag kunde skapa ett system där min joycon med benrem kan upptäcka när användaren springer och sitter på huk”, berättar han. ”När den vet att användaren kör, låser den upp joysticken så att användaren kan röra sig i spelet. För välgörenhetshändelsen skjuter den joysticken framåt när jag kör IRL. Själva välgörenhetshändelsen får mig att bokstavligen springa över Eorzea med den här uppsättningen- upp. Ungefär som ett maraton men i spelet istället. Jag har gjort detta tidigare för andra välgörenhetsevenemang genom att springa över [The Legend of Zelda: Breath of the Wild]! Jag kör i spelet med standardhastigheten och tittarna kan antingen påskynda mig eller bromsa mig med donationer. Evenemanget är denna lördag, den 16 oktober, och jag har kunnat springa själv ett par gånger på egen hand så jag är spänd på att se hur detta visar sig!”

SuperLous försöker i allmänhet hitta det billigaste och enklaste arrangemanget möjligt när man skapar sådana här inställningar. På sin YouTube -kanal har han framgångsrikt gjort allt från Yugioh -duellskivor och bongotrummor till plastsvärd och bananer till kontroller.

”De första stegen är att hitta en USB -omvandlare för vilken anpassad handkontroll jag än väljer att använda”, säger han. ”Sedan kopplar jag ihop det med JoyToKey eller någon fri programvara som konverterar spelkontroller till tangentbordsingångar. När spelet inte är på PC eller jag vill göra något själv har jag ytterligare hårdvara som jag sätter ihop och skriptar själv!”

Läs mer  Har du försökt... undersöka universums födelse i det jazziga peka-och-klicka-detektivspelet Genesis Noir?

”Min Kinect -mod för Dark Souls var det bästa/sämsta beslutet jag någonsin tagit”, tillägger han. ”Jag gjorde dodge rolling IRL till dodge rolling in-game och i den lilla lägenheten jag bodde i var det inte perfekt för mig att spela spelet så.”

Du kommer att kunna se SuperLouis senaste skapelse i aktion på lördag, så håll utkik efter hans välgörenhet Final Fantasy 14 -ström. Han har retat sig över att hans nästa projekt ”kommer att Bust-er några dörrar ner”, så du kanske vill titta på moln också.

Final Fantasy 14 Endwalker -intervju : regissören Naoki ’Yoshi P’ Yoshida om att döda karaktärer i den kommande expansionen.