Haley Joel Osment delar känslomässigt inlägg om Bruce Willis

"Bruce (Bildkredit: Buena Vista Pictures Distribution)

Haley Joel Osment har delat en känslomässig post för att hedra Bruce Willis.

Willis, som spelade motsatt Osment i sjätte meningen, går i pension från att agera efter en diagnos för afasi. Tillståndet kan påverka förmågan att kommunicera både muntligt och skriftligt.

”Det har varit svårt att hitta rätt ord för någon som jag alltid har sett upp till – först på storskärmen, och sedan av lite vilda lycka, personligen. Han är en riktig legende som har berikat alla våra liv med en Singular karriär som sträcker sig över ett halvt sekel, ”skrev Osment på Instagram.

”Jag är så tacksam för vad jag fick bevittna från första hand och för den enorma arbetsorganet han byggde för oss att njuta av i många år framöver. Jag ville bara uttrycka respekt och djup beundran jag har för Bruce och hans familj När de går framåt med modet och höga andarna som alltid har definierat dem. ”

Ett inlägg som delas av Haley Joel Osment (@hjosment) (öppnar i ny flik)

Ett foto publicerat av på

Sjätte sense -regissören M. Night Shyamalan har också lagt ut på Twitter (öppnar i ny flik) om Willis: ”All min kärlek och respekt för min storebror Bruce Willis. Jag vet att hans underbara familj omger honom med stöd och styrka. Han kommer att göra det Var alltid den hjälten på den affischen på min vägg som barn. ” Duon samarbetade om filmernas obrytbara, split och glastilogi.

Willis familj meddelade skådespelarens diagnos i ett uttalande. ”Till Bruces fantastiska supportrar, som en familj ville vi dela att vår älskade Bruce har upplevt vissa hälsoproblem och har nyligen diagnostiserats med afasi, vilket påverkar hans kognitiva förmågor. Som ett resultat av detta och med mycket hänsyn är Bruce steg Bort från karriären som har betydd så mycket för honom. ”

Skådespelaren spelade i åtta filmer 2021, med fem som fortfarande kommer att släppas 2022. Se vår guide till årets stora filmutgivningsdatum för allt annat som kommer i år.

"Molly Molly Edwards

  • (öppnar i ny flik)

Underhållningsförfattare

Jag är en underhållningsförfattare här på GamesRadar+och täcker allt film och TV för webbplatsens totala film- och SFX -sektioner. Jag arbetade tidigare i Disney Magazines -teamet på omedelbara medier och skrev också på CBeebies, Mega!, Och Star Wars Galaxy -titlar efter att jag fick min BA på engelska.

Läs mer  Batman -stjärnan ZoË Kravitz pratar om att spela Catwoman och arbeta med Matt Reeves