Detta var en fantastisk vecka för Destiny 2 News

Jag tittar över Destiny 2 -rubrikerna från den här veckan och undrar hur de alla tappade den här veckan. Detta känns som vissa lanseringsveckor, vilket jag antar är ett bra tecken när Destiny 2 Lightfall Creeps allt närmare. Det finns fortfarande mycket jag behöver se och försöka själv när utvidgningen är ute, men Bungie har framgångsrikt stokat lågorna med massor av spännande tillkännagivanden.

Den här veckan började ganska normalt med en ny Lightfall Environment Trailer. Och ja, det är en trailer. Det spårar. Den Neptuniska staden Neomuna ser till skillnad från någon tidigare öde -miljö, och jag kan inte vänta med att rippa igenom den med en iriserande gripande krok i min hand och lite dunkande bas i mina öron.

Saker som verkligen hämtades på onsdagen med avslöjandet av ”Buildcrafting Evolution”, som lovar att helt granska hur vi tänker på laddningar i Destiny 2. Till att börja med får vi faktiska belastningar.

Bungie visade äntligen upp det inlastningssystemet som det lovade för några månader sedan, och det ser faktiskt ut … ganska bra? Vi har 10 platser per karaktär – när vi låser upp dem alla genom det nya Guardian Ranks -systemet, som är ett av de största frågetecken som hänger över Lightfall – komplett med transmoginställningar och en solid serie etiketter för att hjälpa till att skilja dem. Jag är ärligt imponerad och lite lättad med tanke på spelets track record med användargränssnitt. Kommer jag att spendera märkbart mindre tid i Destiny Item Manager efter Lightfall? Tiden får avgöra.

Buildcrafting utvecklats

"Destiny

(Bildkredit: Bungie)

Ännu viktigare är att vi kommer att fylla dessa laddningar med dramatiskt omarbetade mods. Det är svårt att beskriva kortfattat hur mycket Destiny 2 Meta är på väg att förändras. Warmind Cell-mods är borta, laddade med lätta och elementära brunnsmods har ett barn som heter Armor Charge, Artifact Mods är nu bara fria passiv som du inte behöver utrusta, och anti-mästtekniken läggs till i varje underklass. Matchspelet är borta, pansarens energyyper är borta, slots i stridsstil är borta. Bungie tappar absolut det nuvarande modsystemet, som det medger är en relik för en föråldrad sandlåda, och därmed hoppas den att trimma hinder och begränsningar från byggupplevelsen.

Läs mer  Hur man slår Elden Ring Rennala Queen of the fullmåne chefskamp

Bungie var snabb med att erkänna att ”inte alla nuvarande byggnader i Destiny 2 kommer att vara möjliga” en-till-en efter att dessa förändringar går live, men jag är allt för detta ändå. Ingen av mina nuvarande byggnader spelar verkligen roll för mig ändå, för som en gripande krok -hängiven garanterar jag att jag nästan aldrig kommer att ta bort Strand – förutom att dyka upp en nödbrunn av utstrålning där det behövs, uppenbarligen. Kan inte lämna huset utan en brunn.

För att sammanfatta mina frustrationer med Buildcrafting har Destiny 2 kommit på sitt eget sätt för länge. Vi har äntligen alla 3.0 -underklasser med alla dessa coola mods och spelstilar, men fast hinder som mästare och elementära sköldar tvingar oss fortfarande att använda specifika saker. Jag skulle döda för att se Destiny 2 uppmuntra och belöna kreativ buildcrafting snarare än att koka ner det till rock-paper-sa-sacher så snart du anger något innehåll där fiender faktiskt är ett hot. Lyckligtvis ser det ut som om jag inte kommer att behöva döda någon annan än den oturliga Lost Sector -chefen som jag ska testa mina nya byggnader på.

Twab

"Destiny

(Bildkredit: Bungie)

Denna buildcrafting News tappade dagen innan Destiny’s vanliga veckovisa blogginlägg, så jag tänkte att den faktiska Twab (öppnar i ny flik) skulle vara lätt på innehållet efter att Bungie tömde sitt arsenal i första omgången, men studion lyckades med en dubbel whammy. Rumble är tillbaka! Blue Engrams är faktiskt, allvarligt, 100% försvinner den här gången! Den nya raidet är ute 10 mars! Luftburen effektivitet tas i princip bort från primärer! Vi kommer att se mer omprövade raidpistoler, full auto -melee inkommande, förmåga nerfs för alla utom Warlocks (suger att vara en av mindre klasser ) och till och med PVE -bufféer för min älskade döda mans berättelse. Bungie, du borde inte ha det.

Detta måste vara den mest spännande samlingen av förändringar sedan Witch Queen, och jag vet att Lightfall fortfarande har gas i tanken. Strand förblir ett gåta, Guardian -rankningar kan vara enorma för både nya och veteranspelare, och Cataclysmic Story Revelations brygger. Jag är över månen och det känns som om vi inte ens har kommit till de flesta av de stora expansionerna ännu. Jag sa i min Destiny 2 Witch Queen -granskning att dessa utgåvor mäts av deras nya innehåll såväl som de systemiska uppdateringarna som följer det innehållet. Bungie har aldrig misslyckats med det förra, och Lightfall verkar redan mäktigt lovande på den senare fronten, så det ser ut som ett utmärkt år för Destiny.

Läs mer  Sims 4 Vampyrer Guide
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.