Det visar sig att Elden Ring’s Elden Beast är mer skrämmande än vi trodde – titta bara på tårna

Bara om du inte har hittat din egen personliga mardröm i Elden Ring – jag har fortfarande mardrömmar om handspindelarna – någons zooma in på Elden Beasts fötter.

Om du, som jag, antog att odjuret bara zoomade omkring på någon form av gelatinös goo under vattenlinjen, har Twitterer Halolegann upptäckt att Elden Beast har utomordentligt långsträckta tår – och Elden Ring (öppnar i New Tab) kan inte sluta tänka om det.

Tror jag att jag skämtar? Här, ta en titt:

Incase du var inte medveten, Elden Beast fick tår av orimlig längd pic.twitter.com/hntdu1fynhjanuary 18, 2023

Se mer

”Souls -franchisen är bara ett stealth sätt att introducera människor till fotfetisch,” kommenterade (öppnar i ny flik) en spelare, medan en annan helt enkelt sa (öppnar i ny flik): ”Åh, Miyazaki”.

Hur Halolegann upptäckte odjurets fingerliknande tår förblir oklart, men om jag måste veta om dem, så gör du det också. Varsågod.

Elden Ring Players beslutade nyligen att spelets våldsamma runebears inte är värda att slåss (öppnar i ny flik), tillsammans med Revenant, Magma Wyrm, och ja, till och med den ”fruktade dragonfly”.

Andra fiender på samhällets skitlista inkluderar alla ”stora” varelser – ”Big Bird, Big Lobster/Crayfish, Big Dog och Big Octopus”; Till och med de stora blommorna får en röst – Albinaurics ”med de svarta sakerna över sig själva”, maskfas, runebears, bortförare jungfrur, händer, marionetter och sist men inte minst den röda vargen (alla versioner, verkar det).

Elden Ring -spelare sprängdes också nyligen av en sen startare som på något sätt nådde Godskin -aposteln utan att förstå en grundläggande funktion av spelet: snabba resor (öppnar i ny flik).

Det startade en bredare konversation om hur vissa spelare var flera timmar in i spelet utan att förstå andra nyckelfunktioner också, med en spelare medgav att de hade gått hela vägen till Capitol innan de insåg att du kunde ta upp din kolv.

En undersökning av Elden Ring-spelare avslöjade nyligen vad vi älskar mest (öppnar i New Tab) om FromSoftwares öppna världs-RPG, naturligtvis från våra favoritvapen och andasaska, till våra favorit NPC: er, områden på kartan och bossstrider, naturligtvis.

Elden Ring själv imponerade oss också kraftigt förra året, så mycket att vi krönade det GamesRadar’s Goty för 2022 (öppnar i ny flik).

Läs mer  Elden Ring Inventory Management Tips ger liv till och med den foulest odöda

Om du redan har utforskat varje tum av länderna mellan, här är några spel som Elden Ring (öppnar i ny flik) för att prova nästa.

Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.