Den bästa DG-58-laddningen i Modern Warfare 3

Den bästa DG-58-laddningen i Modern Warfare 3 har visat sig vara ett oväntat kraftverk i den tidiga MW3-metan. Med tanke på hur snabbt årets del är ser vi fullauto Assault Rifles och SMGs dominera – åtminstone var det fallet medan jag skrev min Modern Warfare 3-recension. Men när jag väl fick den här Assault Riflen med sprängeld i mina händer, tillgänglig via MW3 Armory Unlocks-systemet, fann jag mig själv snabbt döda.

Sanningen att säga, på grund av den blixtsnabba TTK om du kan centrera dina skott ovanför torso, finns det många variationer du kan göra för DG-58-laddningen för att få den att passa din spelstil bättre. Oavsett hur du väljer att spela med det är detta en av de bästa Modern Warfare 3-pistolerna – så länge du är villig att lägga in tiden för att lära dig dess unika avfyrningsmönster och rekylrytmer. Så med allt detta i åtanke, fortsätt läsa för att hitta den bästa DG-58-laddningen som jag hittills har satt ihop i Modern Warfare 3.

Bästa DG-58-laddningen i MW3

Bästa DG-58-laddningen Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Mynning: XTEN Ported 290
Pipa: DG-58 LS18 pipa
Under pipan: XTEN Phantom-5-handtag
Optik: Skifferreflektor
Kam: Warrant kontrollkam

Denna konstruktion arbetar för att minska vertikal och horisontell rekyl, och tar några steg för att förbättra ADS och Sprint-to-Fire hastigheter. Du kan byta ut Warrant Control Comb (som förbättrar Gun Kick Control och Aiming Idle Sway) mot något som FSS OLE-V Laser för mer kontroll, men som jag sa tidigare är DG-58 ganska lätt att hantera när du väl har fått kläm på det. Som alltid kan du byta ut optiken mot din favorit, och kom ihåg att du alltid kommer att ha möjlighet att sparka in Modern Warfare 3 tac-stance-systemet vid närmare rangers om du rockar en längre optik.

Bästa DG-58-klassen i MW3

Bästa DG-58-laddningen Modern Warfare 3

(Bildkredit: Activision)

Väst: Gunner-väst
Handskar: Handskar för skyttar
Utrustning: Ghost T/V Camo

Du kommer att vilja hålla din DG-58-klass i MW3 ganska enkel. Jag är ett fan av Gunner Vest, som inte bara spawns dig med full ammunition utan också hjälper till att förbättra dina omlastningshastigheter. Marksman-handskarna hjälper till att öka din ADS, medan Ghost T / V Camo hjälper dig att hålla dig borta från minikartan. Alternativt kan du välja en väst som låter dig utrusta ett par stövlar och sedan välja Covert Sneakers, vilket minskar ljudet av dina fotspår – om du går för den fullständiga smygmetoden kan du överväga att byta ut munstycket mot en suppressor.

Läs mer  Alan Wake 2:s minimispecifikationer har diskvalificerat min gaminglaptop, och nu ifrågasätter jag den ekonomiska bärkraften hos PC-spelande
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.