Battlefield 6-läckaren har sitt Twitter-konto avstängt efter att ha delat rykten

"DICE (Bildkredit: EA)

En framstående läckare som delade spekulationer om Battlefield 6 fick sitt Twitter-konto avstängt, samt tvingades ta bort alla relaterade videor från YouTube.

Tom Henderson, som tidigare har läckt ut information online om Call of Duty-spel och nyligen Battlefield 6, har uttalat sig efter att sitt Twitter-konto har stängts av, till synes i förhållande till information som han delade om EA: s kommande skytt.

När han pratade på sitt nya Twitter-konto, delade Henderson en uppdatering om vad som har hänt och sa: ”Jag ser många konspirationsteorier flyga runt om vad som hände med min Twitter och svaret är enkelt. Min Twitter var avstängd och jag fick en tar reda på varför, så jag har skyddat mig själv tidigare / om saker och ting gick framåt. Jag väntar fortfarande på officiellt ord från Twitter ”.

Han fortsätter med att säga att ”Jag är i beredskap för allt jag har sagt tidigare, men jag behövde bara ta bort innehållets källa”.

Jag ser många konspirationsteorier flyga runt om vad som hände med min Twitter och svaret är enkelt; Min Twitter stängdes av och jag fick en uppfattning om varför, så jag har skyddat mig innan / om saker och ting gick framåt. Jag väntar fortfarande på det officiella ordet från Twitter. 21 februari 2021

Människor på Reddit diskuterar Toms avstängda konto och de har plockat upp något som de tror kan vara orsaken till avstängningen.

På en relaterad tråd påpekade en kommentator att Henderson har läckt ut information om Call of Duty 2021 samt Battlefield 6, men verkar bara ha tagit bort sitt innehåll relaterat till Battlefield 6. ”Eftersom han bara läckte information om både COD 2021 och BF6 , och bara hans BF6-innehåll togs bort, det är uppenbart att det var EA som kom efter honom, inte Activision ”, läser inlägget. ”Det som nu är intressant med det hela är att EA gick vidare och tog bort sina läckor och vi kan bara spekulera i varför det är”.

Läs mer  Vin Diesel är en verkställande producent på Ark 2

Baserat på avstängningen riktar vissa människor på Reddit fingret mot EA specifikt och säger att ”det mest troliga scenariot” är att Henderson läckt ut ”korrekt information” om Battlefield 6 så EA ville att han skulle ta ner den. Detta kan dock bara vara ett önsketänkande från Redditors eftersom vi inte vet de fullständiga skälen till varför innehållet togs bort.

Läs mer  PUBG får ett duo PvE-utmaningsläge som heter Haven i säsong 10

Reddit-inlägget nämner all information Tom läckt ut, vilket är följande:

  • Battlefield 6 återgår till modern krigföring
  • BF6 kommer att vara en ”mjuk omstart av serien”
  • BF6 kommer att inspireras starkt av BF3
  • BF6 kan helt enkelt kallas ”Battlefield”
  • BF6 kommer att innehålla upp till 128 spelare på PC- och Next Gen-konsoler
  • BF6 kommer att ha ”nästa generations” förstörelse som tar förstörelsen till nästa nivå

Vad vi dock vet är att Battlefield 6 kommer att lanseras på konsoler och PC i slutet av 2021 och enligt DICE och EA lovar att återföra helt förstörbara miljöer, liksom den massiva skala och moderna strider som serien är känd för.

Medan vi väntar på Hendersons återkomst, här är allt annat vi vet om Battlefield 6