Barry Keoghan när han gick med i Batman -universum: ”Jag klämmer fortfarande på mig själv”

"Batman" (Bildkredit: Warner Bros)

Barry Keoghan har brutit sin tystnad på sin mysteriumroll i Batman – och har berömt både regissören Matt Reeves och Riddler -skådespelaren Paul Dano.

spoilers för Batman följer. Om du inte har sett filmen, titta bort nu!

Barry Keoghan kan spela den ”osynliga Arkham -fången” i Batman, men vi känner honom bättre som Jokern. Medan Keoghan inte direkt adresserade karaktären i sin intervju med Esquire Mellanöstern (öppnar i ny flik), har han inget annat än trevliga saker att säga om sin tid på uppsättningen.

”[Danos] lysande, man. Och Matt Reeves och [producent] Dylan Clark var särskilt fantastiska för mig – verkligen, riktigt fantastiskt för mig,” sa Keoghan. ”Att bli en del av Batman -universum är [en enorm affär för mig]. Jag är en fanboy av dessa filmer, och särskilt Batman -universum. Så för att vara i den världen klämmer jag fortfarande mig själv.”

Keoghan utpekade också Reeves som filmskapare som han ”beundrar enormt” och jämför sin kreativa process med Eternals -regissören Chloe Zhao.

”Att komma att gå längs med honom och se hur han arbetar och ser, precis som Chloe Zhao, hur bekväm han gör dig på set, och han ger dig den tid du behöver och vad du vill. Jag är i en så välsignad position. ”

Reeves talade med GamesRadar+och detaljerade också en raderad scen med Barry Keoghans skurk och Robert Pattinsons Caped Crusader. ”Han kommer in i Batmans sinne,” avslöjade Reeves. ”Barry och Rob, de gjorde scenen så vackert.”

För mer om filmen, inklusive Clown Prince of Crime, kolla in vår uppdelning av alla större stunder från Batman.

  • Batman påskägg och DC -referenser
  • Batman slutade, förklarade
  • De bästa batman -filmerna
  • Hur man tittar på DC -filmerna i ordning

Upptäck vad DC lagar mat nästa med vår guide till nya superhjältefilmer.

"Bradley Bradley Russell

Jag är underhållningsförfattare här på GamesRadar+, med fokus på nyheter, funktioner och intervjuer med några av de största namnen inom film och TV. På plats hittar du mig förundras över Marvel och tillhandahåller analys och rumstemperatur tar på sig de senaste filmerna, Star Wars och naturligtvis anime. Utanför GR älskar jag att gå vilse i en god 100-timmars JRPG, Warzone och sparkar tillbaka på det (virtuella) fältet med fotbollschef. Mitt arbete har också presenterats i OPM, FourFourtwo och Game Revolution.

Läs mer  En Marvel Trilogy är på väg till Netflix