Avatar 3 kommer att ha en annan berättare än de två föregående filmerna

Avatar-regissören James Cameron har bekräftat att den tredje filmen i Sci-Fi-franchisen kommer att ha en stor skillnad för de två första utbetalningarna-det kommer inte att berättas av Jake Sully (Sam Worthington).

”Jag kommer att ta ett ögonblick när dammet rensas för att bedöma vad folk älskade och vad de svarade mest i den här nuvarande utgåvan, och jag kan gå tillbaka och tänka lite, och vi kan gå tillbaka och göra ett par Av ögonblick här och där, ”sa Cameron till ljudspåret med Edith Bowman (öppnar i New Tab) podcast när han frågades om statusen för den tredje filmen.

”Det kommer inte att vara radikalt, men kanske finjusterar det lite att betona det som människor svarar på. Till exempel framkom Lo’ak verkligen som en karaktär som folk gick med, så jag kanske hittar sätt att … Nu är han redan berättaren – åh, jag ger bort något här … men det här är okej, jag tror att det kan vara spännande för människor att tänka på vad som kommer. ”

Lo’ak (Storbritannien Dalton) är det mellersta barnet till Jake och Nytiri (Zoe Saldaña) – i Avatar: The Way of Water, har han en svår relation med sin far och kämpar för att leva upp till Jakes förväntningar på honom och följa exemplet av hans äldre bror Neteyam (Jamie smickrar).

Cameron fortsatte: ”Jake var vår voiceover -berättare för film en och för film två, och vi har en annan berättare för var och en av de efterföljande filmerna. Vi ser det genom ögonen på en annan karaktär.”

Avatar 3 kommer att anlända till den stora skärmen den 20 december 2024. Under tiden kan du kolla in våra val av de andra mest spännande kommande filmerna i horisonten.

Läs mer  Avengers: Endgame -stjärnan Josh Brolin öppnar om Thanos framtid i MCU
Frenk Rodriguez
Hej, jag heter Frenk Rodriguez. Jag är en erfaren skribent med en stark förmåga att kommunicera tydligt och effektivt genom mitt skrivande. Jag har en djup förståelse för spelbranschen och håller mig uppdaterad om de senaste trenderna och teknikerna. Jag är detaljorienterad och kan noggrant analysera och utvärdera spel, och jag närmar mig mitt arbete med objektivitet och rättvisa. Jag tillför också ett kreativt och innovativt perspektiv till mitt skrivande och mina analyser, vilket bidrar till att göra mina guider och recensioner engagerande och intressanta för läsarna. På det hela taget har dessa egenskaper gjort att jag har kunnat bli en pålitlig och tillförlitlig källa till information och insikter inom spelbranschen.